FYSIOTERAPIAFysioterapiatapaamiset sisältävät oireiden syiden selvittämisen haastattelun ja tutkimisen pohjalta sekä ongelmanratkaisun aktiivisen fysioterapian keinoin. Työssäni pyrin auttamaan ihmisiä selviämään arjessa mahdollisimman toimintakykyisesti ja tavoittelemaan unelmiaan haluamallaan tavalla. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani ihmisenä ja ratkaista heidän ongelmansa mukauttamalla vaihtoehdot heidän tilanteeseensa ja elinympäristöönsä sopivasti. Koen fysioterapian luovana prosessina, joka vaatii perehtymistä yksilön toimintatapoihin ja kehon toimintaan, ja tätä kautta ratkaisemaan yksilön haasteita yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapiatapaamiset mahdollisia sekä hoitohuonetiloissa että kuntosalilla, tapaamisiin on mahdollista tulla fysioterapian lähetteellä tai ilman. 

Fysioterapeutti on liikkeen, liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntija. Fysioterapia voi olla tilanteen mukaan niin kuntouttavaa kuin ennaltaehkäisevääkin harjoittelua!

HINNASTO

STARTTITAPAAMINEN 30 min

Alkutapaaminen, jonka aikana voit kertoa tarpeistasi ja toiveistasi ja kysyä mieltäsi askarruttavista asioista. Teemme tapaamisen pohjalta suunnitelman jatkosta.

0€

1 FYSIOTERAPIATAPAAMINEN 45-60 min


72€


5 FYSIOTERAPIATAPAAMISTA

335€

67€ /kerta

10 FYSIOTERAPIATAPAAMISTA

650€

65€ /kerta

15 FYSIOTERAPIATAPAAMISTA

900€

60€ /kerta

KINESIOTEIPPAUS, 1 kpl

15€

KINESIOTEIPPAUS, 2 - 3 kpl

25€

KINESIOTEIPPAUS FYSIOTERAPIAN YHTEYDESSÄ

0€

Varaa aika tapaamiseen täältä.

Fysioterapia on terveydenhuollon palvelu, joten alv on 0%. Fysioterapiatapaamiset kirjataan terveydenhuollon asiakastietolain mukaisesti.

Fysioterapian maksutavaksi sopivat myös ePassi ja Smartum.

FYSIOTERAPIAPAKETTIEN SOPIMUSEHDOT:

 • Asiakas sitoutuu noudattamaan fysioterapeutin hänelle laatimia yksilöllisiä harjoitteita parhaansa mukaan sekä yhteisesti sovittuja pelisääntöjä
 • Tapaamisten kesto on 45-60 min/ kerta.
 • Asiakas sitoutuu maksamaan fysioterapian sopimuksessa sovittujen ehtojen mukaisesti.
 • Valmennussopimus on sitova, joten asiakas sitoutuu maksamaan sopimuksessa määritetyn summan. 
 • Asiakas vakuuttaa, että on tietoinen harjoitteluun liittyvistä riskeistä.
 • Fysioterapiatapaamiset sovitaan vähintään kolme viikkoa etukäteen.
 • Fysioterapiakerran peruutus tulee tehdä vähintään 24 tuntia ennen sovittua valmennuskertaa. Peruutuksesta, joka tehdään alle 24 tuntia tapaamisesta, tapaaminen katsotaan käytetyksi. Sairastapauksissa edelliset ehdot voidaan perua lääkärintodistuksella.
 • Asiakkaan myöhästyessä > 15min sovitusta ajankohdasta ilmoittamatta, on fysioterapeutilla oikeutettu lähtemään pois harjoituspaikalta ja tapaaminen katsotaan käytetyksi.
 • Maksamatta jääneestä maksusta lähetetään maksumuistutus, huomautusmaksu on +7 % laskun hinnasta. Toistuvan muistutuksen jälkeen fysioterapeutilla on oikeus siirtää lasku perintään perintätoimistolle. Tässä tapauksessa asiakas vastaa perintäkulujen maksamisesta.
 • Fysioterapeutti sitoutuu ohjaamaan asiakasta parhaan kykynsä mukaan, perustana esitietolomake sekä haastattelu.
 • Fysioterapeutin toiminta on vakuutettu fysioterapeutin ammatillisen vastuuvakuutuksen mukaisesti (henkilö- ja esinevahingot).
 • Fysioterapeutti kunnioittaa aina asiakkaan yksityisyyttä, eikä koskaan välitä asiakkaan tietoja eteenpäin ilman asiakkaan suostumusta.
 • Kiistatilanteet tulee ensisijaisesti selvittää fysioterapeutin ja asiakkaan välillä henkilökohtaisesti.
 • Sopimus on sitova allekirjoituksesta alkaen.
FYSIOTERAPEUTTI PIIA WIRSÉN
3145679-9
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!