FYSIOTERAPIAFysioterapiatapaamiset sisältävät oireiden syiden selvittämisen haastattelun ja tutkimisen pohjalta sekä ongelmanratkaisun aktiivisen fysioterapian keinoin. Työssäni pyrin auttamaan ihmisiä selviämään arjessa mahdollisimman toimintakykyisesti ja tavoittelemaan unelmiaan haluamallaan tavalla. Haluan kohdata jokaisen asiakkaani ihmisenä ja ratkaista heidän ongelmansa mukauttamalla vaihtoehdot heidän tilanteeseensa ja elinympäristöönsä sopivasti. Koen fysioterapian luovana prosessina, joka vaatii perehtymistä yksilön toimintatapoihin ja kehon toimintaan, ja tätä kautta ratkaisemaan yksilön haasteita yhdessä asiakkaan kanssa. Fysioterapiatapaamiset ovat mahdollisia tällä hetkellä vain kuntosalilla Kuntokeskus Liikun tiloissa, tapaamisiin on mahdollista tulla fysioterapian lähetteellä tai ilman. 

Fysioterapeutti on liikkeen, liikkumisen ja toimintakyvyn asiantuntija. Fysioterapia voi olla tilanteen mukaan niin kuntouttavaa kuin ennaltaehkäisevääkin harjoittelua!

HINNASTO

FYSIOTERAPIATAPAAMINEN 60 min


75€


KINESIOTEIPPAUS, 1 kpl

15€

KINESIOTEIPPAUS, 2 - 3 kpl

25€

KINESIOTEIPPAUS FYSIOTERAPIAN YHTEYDESSÄ

0€

Varaa aika tapaamiseen täältä.

Fysioterapia on terveydenhuollon palvelu, joten alv on 0%. Fysioterapiatapaamiset kirjataan terveydenhuollon asiakastietolain mukaisesti.

Fysioterapian maksutavaksi sopivat laskun lisäksi myös ePassi ja Smartum.

FYSIOTERAPEUTTI PIIA WIRSÉN
3145679-9
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!