Erityisosaaminen:

  • Tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutus
  • Perus- ja maksimivoimaharjoittelu
  • Harjoittelun ohjelmointi

ESITTELY

Toimin yrittäjänä henkilökohtaisen valmennuksen parissa sekä valmennan kansallisella tasolla kilpailevaa aikuisten muodostelmaluistelujoukkuetta. Osaamiseni perusta on fysioterapian elementit, johon yhdistän personal trainingin näkökulmaa asiakkaideni tavoitteiden mukaisesti. Erityisosaamiseni painottuu tuki- ja liikuntaelinvaivojen kuntoutukseen sekä perus- ja maksimivoimaharjoitteluun sekä harjoittelun ohjelmointiin. Ajatukseni on tuoda valmennuksellinen lähestyminen lähelle terveys- ja kuntoliikkujia.  Jokainen liikkuja on yksilöllisen ohjauksen arvoinen!

Yritykseni arvojen mukaisesti huomioin asiakkaani yksilöinä ja kokonaisuuksina. Ohjauksessani yhdistyy tarvittaessa liikkumisen lisäksi myös psyykkiseen valmennukseen sekä ruokavalioon liittyvät asiat.

Olen työskennellyt aiemmin kaupallisessa kuntokeskuksessa ja hankkinut kokemusta urheilijoiden kanssa työskentelystä toimimalla fysiikkavalmentajana. Kehitän osaamistani jatkuvasti kouluttautumalla ja opiskelemalla työn ohessa. Työnkuvaani tukee osaltaan myös verkostoituminen muiden terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisten kanssa.

Ohjaajana ja valmentajana olen rauhallinen, päämäärätietoinen ja asiakasta osallistava. Uskon aktiiviseen terapian toteutukseen sekä kehon ja mielen yhteyden optimointiin. Arvostan työssäni ihmislähtöistä lähestymistä sekä luottamusta asiakkaani ja itseni välillä. Mielestäni parhaat tulokset saavutetaan valmentajan ja asiakkaan saumattomalla ja pitkäjänteisellä yhteistyöllä, pilke silmäkulmassa!

Toimipisteenäni toimii Kuntokeskus Liikun tilat Pirkanmaalla Kangasalla, Turtolassa ja Rantaperkiössä. Lisäksi fysioterapiaa ja hierontaa toteutan Messukylän CrossFit salin yhteydessä.

KOULUTUS

2022, Suorituskykyvalmentajakoulutus, Suorituskykyvalmentaja

2021-2022, Epäspesifi selkäkipu - missä mennään?, Suomen Fysioterapeutit

2021, Voimaharjoittelu kuntoutuksen työvälineenä, LAB-AMK

2021, Voimaharjoittelusta ja valmennuksellisesta näkökulmasta apua tulokselliseen fysioterapiaan 1, OMT -klinikka Kokkola

2020-2021, Liikuntapsykologian perusopinnot, Jyväskylän Yliopisto 

2020, FAF Personal Trainer, Fysioline Academy of Finland

2019, Fysioterapeutti, Savonia AMK 

2018, Teippauksen perusteita -kurssi, Savonia AMK

​2015, Liikunnanohjauksen peruskurssi, Varalan Urheiluopisto

FYSIOTERAPEUTTI PIIA WIRSÉN
3145679-9
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!