Kuka minä olen?

08.07.2020

Olen 25 -vuotias nuori nainen, fysioterapeutti, tyttöystävä ja sisko. Siinä muutamia faktoja minusta! Tulen tähän blogiin kirjoittamaan asioita elämästäni, työstäni, hyvinvoinnista ja oikeastaan mistä vain, mistä koen, että olisi mielenkiintoista kirjoittaa ja lukea. Toki myös toiveita otetaan teiltä lukijoilta vastaan! Kirjoittajana en ole turhan tarkka, mutta lupaan olla rehellinen ja luottamuksenne arvoinen. Toivon mukavia ja inspiroivia lukuhetkiä kaikille kiinnostuneille!

Tässä ensimmäisessä päivityksessäni kerron pääpiirteittäin, kuka minä olen. Ehkäpä opitte tuntemaan minut paremmin tulevaisuudessa postauksieni lisääntyessä. Yhteen postaukseen kun on melko vaikea saada koko minuuttani, ymmärrätte varmasti asian laidan. Olen, kuten yllä mainitsin, 25 -vuotias nainen. Olen kotoisin Kangasalta, peltojen ja harjujen keskeltä. Olen aina ollut kiinnostunut liikkumisesta, jolla olen purkanut ylimääräistä energiaani. Kommunikoidessani olen kuitenkin melko rauhallinen, mutta paheeni on kärsimättömyys. Olen päämäärätietoinen ja melko voimakastahtoinen. Tämä on joskus ilmentynyt ulospäin kylmänä katseena ja ylpeytenä. Olen oppinut kanavoimaan tätä onneksi toisella tavalla ja olen saanut ihanaa palautetta aitoudestani. Kiitos siitä! 

Polkuni on Kangasalalta kuljettanut Kainuun metsiin varusmiespalvelukseen, Varalan Urheiluopistolle liikunnanohjauksen peruskurssille ja Kuopioon fysioterapiaopintoihin. Kuopiosta palasin takaisin Tampereelle lokakuussa 2019 fysioterapeutin paperit taskussani. Aloitin kovalla innolla työt Fysioline Fressi Oy:llä ihanan työporukan ympäröimänä. Nyt minua odottaa kuitenkin uudet haasteet yrittäjänä, enkä voisi olla enemmän innoissani tästä mahdollisuudesta! Tästä kerron lisää myöhemmin, malttakaa mielenne ystävät!

Rakkaana harrastuksena minulla oli pienestä lähtien muodostelmaluistelu, jonka parissa minun tuli vietettyä yli 15 vuotta. Kilpailin kansallisella tasolla useassa sarjassa, ja toiveissani on vielä joskus kokea se yhteishenki ja joukkueen voima uudestaan. Olen luistelun lisäksi kokeillut useaa erilaista liikuntamuotoa tanssista itsepuolustukseen, mutta tällä hetkellä käyn pääasiassa kuntosalilla. Pidän kovasti myös luonnossa liikkumisesta ja laskettelusta. Aktiivinen elämäntapa on osa minua, mutta nautin toki suuresti rauhallisista koti-illoista. Paras paikka on sohvan nurkka poikaystäväni kainalossa, kenties suklaalevy vieressäni ja hyvä elokuva tai tv-sarja pyörimässä edessäni.

Tässä minua lyhykäisyydessään. Kommentoikaa rohkeasti, kysykää ja seuratkaa. Instagramissa minut löytää käyttäjällä @fysiowirsen. Kiitos kiinnostuksestanne! Lukemisiin!

FYSIOTERAPEUTTI PIIA WIRSÉN
3145679-9
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!