RYHMÄT

PIENRYHMÄ: NISKA-HARTIASEUDUN TREENI HALTUUN

Kenelle?

Kenelle tahansa työikäiselle, joka kokee haasteita niska-hartiaseudun kanssa. Haasteet voivat olla esimerkiksi yleinen kireyden tunne niskan ja lapojen seudulla tai yläselän treeni ei tunnu kuin epäkäslihaksen yläosassa tai kaikkea siltä väliltä.

Milloin ja missä?

17.5.2022 alkaen viikoittain neljän viikon ajan, viimeinen tapaaminen 7.6.2022. Tapaamiset tiistaisin klo 14.00-15.00. Tapaamispaikkana Liikku Rantaperkiö (ryhmä on vain Liikun jäsenille).

Mitä maksaa?

120 €, sis. alv. Maksu maksetaan laskulla, joka lähtee kurssin ensimmäisellä tapaamisviikolla. Maksuaikaa on kaksi viikkoa. Maksutapana käy myös ePassin liikunta.

Mitä ryhmän tapaamiset sisältävät?

Pienryhmä sisältää neljä 60 min tapaamista Liikku Rantaperkiössä 4-6 hengen ryhmässä. Tapaamisissa käydään läpi niska-hartiaseudun toimintaa käytännön harjoitteiden kautta. Tapaamiset sisältävät melko paljon erilaisten tekniikoiden opettelua, joten ihan hikistä treeniä ei ole luvassa. Ajatustyötä tosin voidaan tarvita paljonkin, sillä tapaamisten tarkoituksena on luoda keholle uusia tapoja toimia ja käyttäytyä. 

Aihealueina ovat:

- Niska-hartiaseudun käytännön anatomia 

- Lihasten toiminta: päätyöskentelijä, avustaja vai jokin muu?

- Kuntosaliharjoittelussa huomioitavaa: lihasten kuormitus liikevariaatioilla (mm. liikesuunnat)

Ilmoittatuminen

Voit ilmoittautua pienryhmään 10.5.2022 asti laittamalla viestiä sähköpostiin: piia@fysiowirsen.fi. Ilmoittautuminen on sitova. Ryhmä toteutuu, jos kaikki neljä paikkaa täyttyvät. Paikat täytetään ilmoittaumisjärjestyksessä.

FYSIOTERAPEUTTI PIIA WIRSÉN
3145679-9
Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!